Jessie is één maand gestopt met drinken

Jessie is één maand gestopt met drinken

Naast geklaag onderling is er afgelopen avond nog meer gebeurd in huize Utopia. Zo had Jessie een gesprekje met mede bewoner Gina. Het gesprek ging over het niet meer drinken van Jessie. Wat hij inmiddels al één maand heeft volgehouden. Jessie vertelt dat het stoppen met drinken tot nu toe meevalt. Maar voegt eraan toe dat hij gisteren wel de drang had naar een glas wijn. Dit omdat  een aantal bewoners wel aan het drinken waren. Complimenterend vertelt Gina dat ze het knap vindt dat Jessie het volhoudt en geen één glas heeft gedronken. Dit vindt Jessie zelf ook en hoopt dat hij niet terugvalt in zijn oude patroon. Denk jij dat Jessie het stoppen met drinken vol gaat houden? We komen straks terug met meer Utopia nieuws. Hou je de site in de gaten?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *