Bewoners klagen onderling over elkaar

Bewoners klagen onderling over elkaar

We blikken nog even terug op afgelopen avond. Gisteren werd er hard gewerkt voor de markt die vandaag gepland staat. Maar niet iedereen is blij met het werk wat sommige bewoners verrichten. Zo is Victoria niet bepaald blij met Jessie. Ze wijst hem erop dat hij het buitenterrein in orde zou maken en dat dit nog steeds niet is gedaan. Ook laat ze hem weten dat de anderen bezig zijn en hij als enige zijn handen vrij heeft. Als ze later naar de vide loopt, uit ze haar frustraties bij Ramona. En vertelt dat Jessie al de hele dag niets doet. Waar ze niet van gediend heeft. Maar Jessie zelf heeft zelf ook commentaar op een bewoner. Buiten deelt hij zijn frustraties met Karin en Jacco. Het Jessie op dat Rowena weinig voor de bv doet. En benadrukt dat ze zich alleen richt op haar eigen doelen en niks voor de groep doet. Ze hangt voor de rest van de dag alleen om Ruud heen gaat hij geïrriteerd verder. Hier is Jacco het mee eens en voegt eraan toe dat Rowena alleen maar aan zichzelf denkt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. riekie at 09:45

    Wat doet jessie karin,jako,vic, voor de bv brengen ze ook geld in het laatje niet dus zie hun ook alleen maar op rokers bankje zitten kijk eerst naar je zelf en oordeel dan over anderen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *