Romy onzeker over de band van Cemal en Kevin

Romy onzeker over de band van Cemal en Kevin

Naast hard werken hebben Cemal en Romy wederom een gesprek gehad over… jawel hun relatie. Romy besluit haar hart te luchten bij Cemal.

Romy heeft namelijk nog steeds het idee dat Kevin Cemal leuk vindt. Ondanks dat Cemal zegt dat het niet zo is, heeft ze er een bepaald onderbuikgevoel bij. Dat zit haar niet lekker en dat wil ze toch nog een keer delen met Cemal. En laat hem dan ook weten dat ze zich niet prettig voelt als Cemal met Kevin samen is. Cemal verzekert Romy dat ze zich echt geen zorgen hoeft  zte maken. En adviseert Romy om misschien eens met Kevin te gaan praten, zodat ze uit zijn mond kan horen dat er echt niets speelt tussen hem en Cemal. Maar dat ziet Romy niet zo zitten. Dat vind ik te ongemakkelijk legt ze verder uit. Nadat Romy haar hart gelucht heeft knuffelen de twee elkaar. Romy laat weten het fijn te vinden dat ze haar gevoel met Cemal heeft gedeeld en gaat daarna weer richting de loods. Cemal gaat weer terug naar de werkplaats. Daar is Rianne ook aan het werk en Cemal vertelt wat er gebeurd is. Rianne hoort zijn verhaal aan en steekt hem een hart onder de riem…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *