Rowena vindt de situatie vreemd tussen Ruud en Billy

Rowena vindt de situatie vreemd tussen Ruud en Billy

Wat gebeurd er naast het familiebezoek van Ruud nog meer in Utopia? We hebben alles wat er zo’n beetje gebeurd is deze middag in dit bericht voor je omschreven.

Billy zit buiten met Ruud’s moeder. En vertelt over haar eigen proces in Utopia en haar relatie met Ruud. Ze voegt eraan toe dat ze veel te lang haar kop in het zand heeft gestoken en dat ze nu niet meer zal weglopen voor haar problemen. Verder bespreken Kevin en Rowena het bezoek van Ruud’s familie. Rowena zegt dat ze het leuk vindt om de familie te ontmoeten, maar dat de situatie vreemd blijft. Kevin begrijpt dit en stelt dat het erg confronterend is. Buiten vond er nog een gesprekje plaats tussen Romy en Rowena over Romy’s kunstevenement aankomende zondag. Romy vertelt dat ze het zenuwachtig is. Ze is erg benieuwd hoe mensen zullen reageren op haar eerste evenement. Rowena stelt haar gerust en merkt op dat iedereen trots op haar is. Ze drukt Romy op het hart om vooral te genieten van de avond. Karin, Do, Jacco en Kevin hebben het over geld verdienen voor de bv. Kevin heeft een aantal ideeën om geld te kunnen binnenhalen. Hij is van plan sleutelhangers later maken met pasfoto’s van de bewoners erop. Dat was het wel weer zo’n beetje, we komen uiteraard terug met meer Utopia nieuws! Zien we je zo weer terug?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 21    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *