Billy moet huilen tijdens het familiebezoek van Ruud

Billy moet huilen tijdens het familiebezoek van Ruud

Ruud heeft familiebezoek in Utopia. Naast het feit dat Ruud erg blij is reageert Billy ook emotioneel als ze zijn familie weer ziet.

Ruud, Billy en Rowena wachten in de keuken op Ruud zijn familie. Rowena is zenuwachtig  maar is wel benieuwd naar de familie van haar nieuwe liefde. Daar zijn ze roept Billy enthousiast uit als de zussen en de moeder van Ruud het terrein betreden. Ruud loopt naar zijn bezoek toe en geeft ze een knuffel. Billy moet huilen zodra ze haar ex schoonfamilie in de armen valt. Rowena houdt zich op de achtergrond en loopt na het voorstellen weer naar binnen. Ruud laat wat later trots Bender en de andere dieren zien. Als ze eenmaal binnen in de loods zijn, is het tijd voor Ruud om zijn cadeaus te ontvangen. Terwijl ze op de bank zitten kletsen ze bij, terwijl een aantal bewoners erbij komen zitten. Kortom het is een gezellige dag voor de dierenvriend!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 4.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *