Ramona wil Jessie op zijn bek slaan

Ramona wil Jessie op zijn bek slaan

Bas heeft een academie gegeven aan kinderen uit groep acht. Deze academie ging over World Animal Protection over wilde dieren in gevangenschap. Bas gaf deze academie samen met Karin. Tijdens deze academie werd er met name aandacht gegeven aan dolfijnen in pretparken.

Door naar wat ander nieuws, zo is er ruzie in Utopia. Ramona en Jessie kunnen elkaar niet meer uitstaan. Het begon allemaal toen Ramona in de keuken stond. Ze kreeg commentaar van Jessie. Hij adviseert haar om alleen gezond te eten. Waarop Ramona antwoordt dat ze op haar eigen manier afvalt. Buiten uit Ramona haar frustratie over dit voorval bij Karin en Romy. De woorden van Jessie maken haar woest. Romy en Karin begrijpen haar en vinden dat hij te veel commentaar levert. Ik sla hem een keertje op zijn bek roept Ramona nog.  Als de kinderen van Bas’ academie weg zijn, zal Ramona naar Jessie toegaan om hem te confronteren. Het gaat uit de hand lopen laat ze aan Karin en Romy op het rokersbankje weten…

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *