Rowena wil met Ruud Bender truien ontwikkelen

Rowena wil met Ruud Bender truien ontwikkelen

Wat gebeurde er deze zaterdag morgen allemaal in Utopia? We hebben het in dit bericht voor je samengevat zodat je weer op de hoogte bent.

Kevin en Karin zijn als eerste wakker. Nadat ze hebben gekletst op het bankje, verplaatsen de twee zich naar de computer. Samen gaan ze op zoek naar informatie over productie en thuiswerk.
Rowena heeft verder de koeien verzorgd. Ruud kwam al snel een kijkje nemen. Rowena stelt voor om samen de Bender truien te ontwikkelen. Ze wil hem graag helpen en vond het vervelend dat iedereen zich er gisteren mee bemoeide. Do en Bas bekijken elders hun zelfgemaakte lamp. Met behulp van een emmer en beton hebben de twee dit gemaakt. Ongeduldig haalt Bas het uitgeharde beton uit de emmer. Als Karin even later komt kijken leggen ze uit wat ze van plan zijn en hoe de lamp eruit komt te zien.  Jessie verplaatst zijn bed weer terug naar de paarse slaapkamer. Hij zal de komende dagen daar slapen, aangezien Billy bij Romy in de groene kamer slaapt. Als Cemal terugkomt uit Turkije en Billy weer naar de paarse kamer verhuist, zal Jessie beslissen waar hij voortaan zal gaan slapen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 15    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *