Victoria en Gina sluiten het cordwood af

Victoria en Gina sluiten het cordwood af

Regelmatig maken de bewoners gebruik van het cordwood om daar tot rust te komen en dus daar te slapen. Gina wil daar alleen verandering in brengen. En loopt daarom samen met Victoria loopt ze richting het houten huisje. Onderweg legt Gina uit dat ze een slot heeft besteld en deze is inmiddels gearriveerd. En eenmaal bij de cordwood aangekomen, wordt het slot aan de deur bevestigd. Yeah baby! voegt ze er enthousiast aan toe. En wat later wordt ook de suite beveiligd tegen ongenode gasten. Gina en Victoria zijn erg benieuwd hoe de bewoners zullen reageren wanneer ze erachter komen dat ze niet langer gebruik kunnen maken van de B&B’s. Alleen de twee dames zijn in het bezit van een sleutel.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *