Ruud twijfelt aan een kledinglijn over Bender

Ruud twijfelt aan een kledinglijn over Bender

We schreven gisteren al over Billy die Ruud min of meer stiekem helpt met een kledinglijn rondom Utopia stier Bender. Billy heeft Jessie niet op de hoogte gebracht over het feit dat ze haar ex een handje op weg helpt. Billy ging druk in de weer met de plotter en uiteindelijk is er een testversie ontstaan zodat deze in het eerst volgende centraal getoond kan worden. Wat later komt Billy naar Ruud toe gelopen met een Bender trui. Ruud is enthousiast. En Billy heeft Ruud wel wat mede te delen. Volgens Benjamin zou Bender namelijk homo betekenen. Ruud staat even met zijn bek vol tanden. Hij uit zijn verbazing naar wat andere bewoners. Er ontstaat een hele discussie over de betekenis van de naam. Rowena vertelt hem vervolgens dat hij zich niet gek moet laten maken. Na deze discussie roept Gina Ruud bij zich. Een oplettende kijker heeft meteen een eerst bestelling geplaatst via de mail. Ruud is even perplex en twijfelt nog of hij ze nu wel moet verkopen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Dirry at 11:55

    Ik snap niet dat ze dit soort producten iedere keer ‘kledinglijn’ noemen. Iedereen kan dat thuis zelf maken hoor… plakstrip op een trui, strijken maar en huppa, je hebt een Bender-trui… Dat mensen daarin trappen… laten ze eens gewoon echt gaan werken…:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *