Bas, Cemal en Ruud proberen Jessie om te toveren naar een “echte man”

Bas, Cemal en Ruud proberen Jessie om te toveren naar een “echte man”

Eerder liet Bas al weten dat hij Jessie graag wat mannelijker wilde maken. Vandaag besluit hij zijn plan uit te voeren.  Als Jessie op de vide staat te praten met Ramona, komen Cemal en Bas hem dan ook halen. Het is tijd roept Bas en de twee pakken hem in met folie. Het drietal loopt samen met Do die alles vastlegt met camera, richting de gym.

In de gym aangekomen zal Jessie zijn kracht moeten laten zien. Jessie krijgt de opdracht om bevelen van Cemal op te volgen en een baar krachtoefeningen te doen. Als Jessie deze oefeningen heeft volbracht, laat Bas weten dat ze verder gaan naar de volgende opdracht. En lopen de gym uit en buiten staat Ruud al klaar bij de koeien. Het is de bedoeling dat Jessie op Klaver klimt en een rondje rijdt. Helaas werkt Klaver niet mee en na een paar mislukte pogingen merkt Jessie op dat het niet gaat lukken. Daarom gaan ze verder naar het derde onderdeel, die Bas een paar dagen geleden al heeft bedacht. Jessie zal op hete kolen moeten lopen. Op de grond heeft Bas een rijtje van de kolen neergelegd. Als Jessie dit ziet liggen, laat hij gelijk weten dat hij dit onderdeel niet zal doen. Dit doe ik niet en misschien heb ik de behoefte wel niet om een echte man te zijn voegt hij eraan toe.  Ook het vierde onderdeel wil Jessie niet uitvoeren. Rianne heeft een brandnetel bad voorbereid, waar Jessie in zal moeten liggen. Maar dit weigert hij wederom. Waarom zou ik dit doen, dit heeft niks met mannelijkheid te maken voegt hij eraan toe. Daarna zit de mannelijkheid training erop. Maar of Jessie er ook daadwerkelijk mannelijker van geworden is?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *