Ramona boos omdat ze alles moet verantwoorden, stopt ze met Utopia streetwear?

Ramona boos omdat ze alles moet verantwoorden, stopt ze met Utopia streetwear?

Ramona lanceerde vorige week de nieuwe collectie van haar kledinglijn Utopia streetwear genaamd. Maar ze lijkt er even helemaal klaar mee te zijn. Zo klaar dat ze erover denkt ermee te stoppen.

Het zit Ramona namelijk dwars dat ze zich continu moet verantwoorden over wat ze aan het doen is. En geen ruimte krijgt om haar werk te doen. Ik voel me beperkt in wat ik kan en mag doen. En voegt er roepend aan toe dat ze maar beter kan stoppen. Als Jessie en Victoria dit horen reageren ze koeltjes. Victoria vindt dat Ramona de kritiek veel te persoonlijk neemt. Je hebt niet door dat er op dit moment meer geld wordt verdiend met andere producten, en dat je nu als groep moeten denken aan het financiële welzijn van de bv. Jessie is ook duidelijk. Als je wilt stoppen, dan stop je toch? Vervolgens richt Jessie zich tot Victoria en merkt op dat hij er niet rouwig om is en dat hij het een goede keuze vindt. Ramona lijkt echter niet helemaal overtuigd, ze wil stoppen maar ze wil ook nog een laatste bestelling doen. Gaat de Utopia streetwear echt verdwijnen of was het maar een boze bui?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *