De anti pest driedaagse is gestart

De anti pest driedaagse is gestart

Afgelopen avond is de anti pest driedaagse gestart. Dit is georganiseerd door Do. In dit bericht lees je terug hoe dat verliep…

Do die zelf heel erg gepest is vroeger, wil tijdens deze driedaagse aandacht vragen voor het onderwerp pesten. Daarom opent ze uiteraard de avond. Ze heeft een speech en draagt deze voor aan de groep. Met foto’s van vroeger op de achtergrond geprojecteerd begint ze haar verhaal, waar ze het zichtbaar moeilijk mee heeft. De middelbare school was voor haar een hel. Ze werd uitgescholden, er werd op haar gespuugd, en ze at haar lunch in de pauze op het toilet. In het weekend zat ze alleen thuis op de bank, terwijl leeftijdsgenoten naar feestjes gingen en leuke dingen deden. Een enorm moeilijke tijd, waar ze zich maar met moeite doorheen heeft geslagen. Do laat weten dat het nu tijd is om op te staan tegen pesters. Er zullen verschillende mensen hun woord uitspreken over hun pest verleden. Op die manier hoop ik aandacht te creëren voor dit onderwerp. Want niemand mag volgens Do gepest worden. En niemand mag meemaken wat ik heb meegemaakt. Aan het eind van haar verhaal krijgt ze een luid applaus van de groep. En met dit applaus is het tijd geworden om te beginnen aan een avond met een belangrijk onderwerp pesten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 22:29

    Nou sorry, maar ik geloof er niets van dat ze zo gepest is. Ze lijkt mij eerder een pester, het spijt me wel. Als ik haar vaak zo venijnig hoor praten en kletsen over mensen, nou, dan kan ik mij niet voorstellen dat die ooit gepest is,, daar is ze veel te venijnig voor. En als ze wel gepest is, dan verbaast me dat ook niet met haar gedrag! Ze kan zo venijnig op mensen reageren en naar ze kijken en hoe ze soms andere mensen bejegent, dat vind ik nu ook niet geheel fatsoenlijk en respectvol. Dus laat haar eerst maar eens goed in de spiegel kijken wat haar gedrag nu eigenlijk kan uitlokken bij een ander!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *