Arjuna is in de loods om met een aantal bewoners te sporten

Arjuna is in de loods om met een aantal bewoners te sporten

Een nieuwe dag is aangebroken. Arjuna is weer in Utopia. Hij zal met een aantal bewoners sportief aan de slag gaan.

Zodra de sport coach het terrein op komt komt hij als eerste Bas tegen. Daarna gaat Arjuna richting de loods waar hij enthousiast ontvangen wordt door de rest van de bewoners. Geïnteresseerd vraagt hij aan Gina hoe het gaat met haar afvalproces. Gina vertelt dat ze erg zenuwachtig is voor het weegmoment maar dat het verder goed gaat. Dan komt Ramona aangelopen. Je wordt steeds strakker he roept Arjuna als hij haar ziet. Het norse chagrijnige gezicht van Ramona verandert al snel in een glimlach. En bevestigt dat ze al flink is afgevallen en dat ze daar trots op is. Dan is het tijd voor het wel bekende weegmoment. Ramona stapt op de weegschaal en kijkt vol spanning naar beneden tot Arjuna het verlossende woord geeft ze is weer 1.5 kilo afgevallen! Niet veel later gaat Arjuna samen met Ramona, Gina en Karin aan de slag in de sportschool.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *