Ramona stopt toch niet met haar kledinglijn

Ramona stopt toch niet met haar kledinglijn

We schreven al over Ramona die wilde stoppen met haar kledinglijn Utopia streetwear. Maar gaat dit ook echt gebeuren? Karin ging met haar het gesprek aan.

Aan Karin legt Ramona uit wat haar gisteren zo dwars zat. Ik vind het vervelend dat iedereen zich met de Utopia Streetwear bemoeid. Dat maakte mij erg emotioneel gister, waardoor ik lukraak heb gezegd dat ik zou stoppen. Maar dit is dus niet zo benadrukt Ramona. Maar het lijkt mij wel goed om met de bv tak te gaan zitten en om dingen te bespreken. Karin laat weten het hiermee eens te zijn. Ik zou wel willen weten hoeveel geld je per maand mag gebruiken voor de streetwear. De twee zijn het erover eens dat Jessie expres op Ramona’s lip zat gisteren, net zo lang tot ze ontplofte. Karin voegt eraan toe dat het gemeen is hem. Ik kan het niet hebben dat hij jou boos maakt.  Je moet leren om boven hem te staan antwoordt Ramona. Op dat moment loopt de Jessie met gespitste oren langs en valt het gesprek stil…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *