Jessie vergelijkt Ramona met een klein kind

Jessie vergelijkt Ramona met een klein kind

Ramona gaat toch door met haar kledinglijn zoals we eerder omschreven. Jessie heeft dit gesprek stiekem opgevangen. Hij heeft Ramona en Karin afgeluisterd. Wat later besluit Jessie verhaal bij Ramona te halen.

Jessie vraagt op sarcastische toon aan Ramona of ze toch verder gaat met Utopia streetwear. Ramona bevestigt dat ze verdergaat met de kledinglijn. En al snel gaat het gesprek over na de ruzie van gisteren. Jessie legt uit hoe Ramona op hem is overgekomen. Hij vergelijkt haar met een klein kind dat haar knikkers niet krijgt en hier vervolgens keihard om gaat huilen. Ramona is het hier niet mee eens en reageert dat ze geen zin meer heeft in discussies over Utopia streetwear. Maar Jessie laat het er niet bij zitten. En wijst Ramona erop dat ze haar afspraken over het aankoopbedrag van de kleding niet nakomt. Ook hier is ze het weer niet mee eens, en voegt eraan toe dat Jessie vertrouwen in haar moet hebben. Dit omdat ze de kledingstukken uiteindelijk altijd weet te verkopen.
Jessie laat weten dat hij een goed voorstel wil van Karin en Ramona omtrent een vast inkoopbedrag per maand. Hier stemt Ramona mee in en ze legt uit dat ze graag met de bv tak om de tafel wil gaan zitten voor afspraken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *