Jacco is in het verleden ook veel gepest

Jacco is in het verleden ook veel gepest

Gisteren ging de pest drie daagse georganiseerd door Do van start. Ze vertelde aan de bewoners over haar pest verleden. En dit heeft met name bij Jacco veel naar boven gebracht. Hij is zich namelijk gaan beseffen dat hij ook slachtoffer geweest is van pesten. En probeert dit te verschuilen achter grapjes. Maar is toch erg onzeker liet hij afgelopen avond al weten. Do moedigde hem toe naan om zijn verhaal eens op papier te zetten. Zodat hij zijn emoties een plek zou kunnen geven. Dit blijkt makkelijker gezegd dan gedaan. Jacco doet een poging maar midden in zijn getypte verhaal wordt het hem te veel. Hij stopt abrupt met typen en loopt naar Do. Ik doe het niet hoor zegt hij tegen haar. Geruststellend laat Do hem weten dat het niet verplicht is om zijn verhaal te doen, maar dat hij wél veel mensen kan inspireren. Veel mensen zullen zich in zijn verhaal herkennen en het zal ervoor zorgen dat de bewoners hem beter gaan begrijpen. Het kan super krachtig zijn benadrukt Do. Met deze woorden haalt ze Jacco toch over om het nog een keer te proberen, met haar hulp.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *