Billy overstuur en boos, ze wil naar haar moeder toe

Billy overstuur en boos, ze wil naar haar moeder toe

Drama in Utopia! Wat begint als een discussies tussen Jessie en Billy eindigt in een enorm drama. Billy’s emmer loopt over en ze gaat gigantisch tekeer tegen Jessie. Ramona en Romy proberen haar ondertussen te kalmeren maar Billy is té erg overstuur. Ik wil naar mama toe! roept ze in tranen. Als Ruud door de loods loopt hoort hij aan het geschreeuw Billy dat het goed mis is. Hij rent de paarse kamer in als hij het hysterische geschreeuw hoort. Ruud trekt vervolgens Jessie de kamer uit en neemt Billy in zijn armen om haar te kalmeren. Als Billy weer een beetje gekalmeerd is, gaat Ruud woedend opzoek naar Jessie. Jij moet meer respect voor vrouwen hebben schreeuwt hij als hij hem heeft gevonden. Jessie geeft aan dat hij hier niet op in wil gaan maar Ruud laat weten dat hij woest is op Jessie en dat hij hem nu voor het laatst waarschuwt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 44    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. Willem at 21:07

  Die Billy loopt maar om Ruud heen te draaien en speelt een hoop komedie door hysterisch te gaan schreeuwen. Wat een dom wicht is dat. Zo snel mogelijk de poort uit en dan lekker naar mamma toe.

 2. Petra at 11:40

  Denk zelf dat Billy er het meest onder te lijden heeft, haar eigen emotionele uitbarstingen. Er is een naam voor maar die wil ik hier niet gaan noemen, wie ben ik….?
  Probeer daar maar eens rustig te blijven!
  Ik heb te doen met sommige mensen daar, ook als kiezen ze er zelf voor….
  Sterkte Billy!

 3. scarlet at 22:25

  Die Jessie moet als de donder evoor zorgen dat hij van dat rare mens afkomt. Ik zoou haar totaal negeren, Jessie, wat een rare tante zeg. Ze heeft je gebruikt en misbruikt en heeft allerlei rare buien. Denkt dat ze heel wat is, maar ze spoort inderdaad niet! Gaat nu ook opeens de dramaqueen uithangen dat ze zoveel verdriet heeft gehad in haar leven. Ja hallo, als je zo met mensen omgaat, dan krijg je dat vanzelf teruggekaatst! Die Jessie kan helemaal niets goed doen of zeggen bij haar, dan krijgt ze alweer een paar woedestuipen. Die jongen moet gewoon van haar af, want ze maakt hem knettergek! Wegwezen, Jessie, blijf uit haar buurt verder.

 4. Rina at 15:09

  Moet Ruud nu zeggen dat Jessie respect moet hebben voor vrouwen. Als iemand dat niet heeft is hij het wel.
  En Jessie moet helemaal afstand nemen van haar gewoon negeren. Drama mens. Ze wil ze geen contact en als dat dan niet doet komt ze weer bij hem jankend waarom hij niks zegt.
  Hij mag ook niet met een ander want dan stemt ze hem eruit. Ze spoort niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *