De tweede dag van Do’s week tegen pesten is aangebroken

De tweede dag van Do’s week tegen pesten is aangebroken

Do is de week tegen het pesten gestart. Afgelopen avond begon de eerste dag. De tweede dag is inmiddels aangebroken en er zijn momenteel wat mensen in Utopia die hun ervaringen komen delen. Alle bewoners verzamelen zich dan ook bij de banken. Zodra iedereen zit opent Do de tweede anti pest dag. Ze heet de sprekers van harte welkom en laat weten trots te zijn dat er zoveel mensen meedoen aan haar strijd tegen pesten. Voordat de sprekers aan het woord komen, wil ze eerst de aandacht aan een van de inwoners geven.Jacco loopt daarna naar voren en vertelt dat de verhalen gisteren veel bij hem hebben losgemaakt. Hij heeft zich vroeger vaak anders gevoeld. Terwijl de groep aandachtig naar hem luistert, vertelt hij over zijn jeugd en zijn ervaring met pesten. Nadat hij zijn verhaal heeft verteld, is het tijd voor de genodigden om hun verhaal te doen. Dit doen ze door middel van een presentatie om zo aandacht te krijgen voor dit vervelend onderwerp pesten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 18:34

    Hou toch op met die kwats over pesten. Ze pesten elkaar zelf de tent uit in dat Utopia met die Do voorop! En dan nu acties houden tegen pesten? Hoe hypocriet kun je zijn. Ze had de sadistische spelletjes uitgezocht voor Jessie tot brandnetels aan toe, dus zo’n lekkerdje is ze zelf ook niet. Altijd zo venijnig en kattig, bah, en als ze haar zin niet krijgt, dan is het grienen geblazen! Zgn. zo onzeker en zo bang, jaja! Nou, daar merk ik als kijker niks van zoveel kakel heeft ze altijd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *