Rowena weet niet meer wat ze Jessie aan moet

Rowena weet niet meer wat ze Jessie aan moet

Tijd voor wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Zo wist Rowena niet echt wat ze meer met Jessie aan moest en besloot het gesprek met hem aan te gaan.

Rowena, Ruud en Jessie zaten samen in het kantoor tot Rowena vraagt of ze alleen met Jessie kan zijn. Dit vraagt ze op een toon waardoor je weet dat ze een moeilijk onderwerp gaat aansnijden. Als Ruud weg is laat Rowena weten dat ze niet weet wat ze met Jessie aan moet. Het ene moment groei ik naar je toe, maar het andere moment voel ik dat ik afstand van je moet nemen. De woorden die je gebruikt en de dingen die je zegt geven mij het gevoel dat je over mij heen loopt legt ze verder uit. Ik weet ergens wel dat je het als een grap bedoeld maar diep van binnen ga ik aan mijzelf twijfelen. Ik begrijp niet waarom jij zo’n opmerking plaatst. En ik wil door deze tegenstrijdige gevoelens vaak niet je in de buurt zijn. Dit omdat ik niet met dit gevoel kan omgaan voegt ze eraan toe. Jessie weet door de hectische dag en de flinke ruzie met Billy even niet wat hij moet zeggen. En vraagt aan Rowena of ze er binnenkort verder over kunnen praten. Rowena antwoordt dat ze dat liever niet wil maar begrijpt dat hij er op dit moment geen zin in heeft. Wordt vervolgd?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Willem at 21:16

    Billy is de grootste aanstichtster met haar verschrikkelijke aanstellerij. Probeert constant op een vreemde manier aandacht te krijgen en sommige trappen er nog in.

  2. scarlet at 18:27

    Jeetje zeg, laat die jongen toch eens met rust, die wordt helemaal zenuwenpatient van al die venijnige tantes. Eerst hadden ze Cees als pispaal en nu is Jessie aan de beurt, hoor. En dan hebben ze het over pesten, hallo zeg. Verbeter de wereld, begin bij jeelf!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *