Jessie is ervan overtuigd dat een vrouw Utopia moet verlaten

Jessie is ervan overtuigd dat een vrouw Utopia moet verlaten

Afgelopen avond werd er nog even kort gesproken over de aankomende stemronde. Zo denkt Billy dat deze stemronde nog wel eens emotioneel wordt. Iedereen heeft volgens haar namelijk wel een band met een ander in Utopia en niemand wil weggestemd worden. Jessie is er op zijn beurt heilig van overtuigd dat een vrouw Utopia gaat verlaten, maar hij wil niet zeggen aan wie hij denkt. Wel is hij er zelf over uit op wie hij gaat stemmen, het staat voor hem vast. Op de dag van de nominatie zal die persoon het te horen krijgen en dan heb ik ook nog een boodschap voor diegene. Snel naar huis en nooit meer bellen… Weet jij op wie Jessie doelt?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
 1. Rina at 22:43

  Ik denk dat hij Billy bedoelt, want hij zegt dan (niet meer bellen).
  Nou Billy heeft natuurlijk gebeld om terug te komen in Utopia.
  Dus!!!!!!! 1+1=2 Maar Scarlet allemaal roddelaars over elkaar en jankers.

 2. scarlet at 18:23

  Inderdaad, Jessie! Een van die vrouwen moet Utopia als de donder verlaten! Het zijn allemaal zulke bitsches, niet te geloven, zo vernijnig! Als ze hun zin niet krijgen, dan krijgen ze eerst een paar woedestuipen, vervolgens gaan ze grienen en roepen ‘ik wil naar mama’ ! Wat een rare tantes, vooral die Billy, Romy, Do, Vic, Ramona en Gina. Wat een rare tantes zeg. Hebben allemaal rare buien en maar roddelen en maar stoken!

  • Willem at 21:20

   De kijkcijfers zullen daardoor alleen maar achteruit gaan. Billy en Ramona kunnen beter op de (vis)markt gaan staan. Daar zijn zij in ieder geval op hun plaats.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *