Gina vind dat Jessie niet werkt, hij doet alsof

Gina vind dat Jessie niet werkt, hij doet alsof

Een nieuwe dag is weer aangebroken in Utopia. En deze begon vandaag met wat onderlinge irritaties. Irritaties over de werkweek in Utopia.

Gina is namelijk helemaal klaar met één mede bewoner en dat is Jessie. Ze hoort hem voortdurend zeggen dat niemand iets doet, maar waar haalt hij het recht vandaan om zo te oordelen? Ik zie hem namelijk zelf niets doen, alleen maar lanterfanten, krantje lezen, rondlopen en koffie drinken. Hij doet alsof hij werkt voegt ze eraan toe. Verder vertelt ze aan Victoria dat Jessie niet de enige is. Dit omdat een groot gedeelte van de groep nog steeds moet douchen. Maar bij Jessie valt het volgens haar extra op. Victoria reageert om morgen in het centraal iedereen persoonlijk te vragen wat hij of zij heeft gedaan de afgelopen dagen. Dan kan iedereen voor zichzelf spreken en wordt er geen oordeel geveld. Ben jij het met Gina eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. scarlet at 18:30

  Laten ze die Ruud maar eens aanspreken dat hij aan het werk moet. Die heb ik nog nooit wat zien doen dan alleen maar overal tegen zijn. Aan de truien van hem heeft hij zelf geen bal gedaan. Alles werd gedaan door die Billy, Jessie en door Jacco getekend (wat dus ook belazerarij is). En die kopers trappen er nog in ook! Niemand durft die Ruud aan te pakken, allemaal zo bang voor die niksnut en dus nemen ze altijd een gewillig slachtoffer!

 2. scarlet at 15:58

  Wat doen die Gina en die Vic dan zelf? Ze lopen maar iedereen te controleren en te regeren, maar ik zie ze zelf nooit werken dan af en toe aan een armbandje prutsen!
  En die Gina moet helemaal haar mond houden, heeft heel wat geld in haar eigen zakken gestopt, dus wie is zij nu eenmaal om anderen te controleren en over ze te oordelen. En dan dat vriendje Marc van haar, die heeft ook een puinzooi gemaakt van die boekhouding, daar hebben ze nu nog de oogst van en maar Jessie de schuld geven van alles. Eerst hadden ze Cees om op te vitten en nu is Jessie aan de beurt. Tjonge, wat een venijnen zijn al die tantes daar zeg!

  • Willem at 21:25

   Laat die twee dan maar de administratie overnemen van Jessie als zij het allemaal zo goed denken te weten. Maar ja,als Gina dit zou gaan doen dan komen ze in Utopia helemaal in de rode cijfers.

   • anonymous91 at 16:24

    maar goed dat dat niet door is gegaan, nu zonder Gina gaat het beter in Utopia

    dus hier kon je aan zien dat Gina de grootste geldwolf in Utopia was

 3. Druif at 12:47

  Ja je zou overwerkt raken van niks doen en eten .
  Trouwens ook van je stembanden gebruiken zoals Vicky .
  Er zal toch iemand de boekhoud moeten doen zonder geld achterover te drukken zoals vriendje Marc deed .
  Vraag me nog steeds af hoe ze zo goed bedeeld zijn zonder dat je wat doet en toch alles uitgeeft . Misschien moeten wij eens daar in de leer gaan ??????

 4. Petra at 11:35

  Ok, ik dacht dat Victoria anderen er op aan zou gaan spreken? Ben het wel met Gina eens.
  En er moet ook worden gewaakt voor de Burnout van Ruud, dat zit er aan te komen, die man heeft nog nooit zoveel gedaan als nu hihi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *