Jessie en Ruud hebben commentaar over thuiswerk

Jessie en Ruud hebben commentaar over thuiswerk

Tijd voor weer wat nieuws uit Utopia. Momenteel is het redelijk rustig maar er is weer iets gebeurd wat we voor je omschrijven. Zo heeft Jessie commentaar over het Thuiswerk wat de bewoners doen om geld te verdienen.

En aan Ramona somt Jessie zijn lijst met kritiek op. Zo vindt hij dat de bewoners het thuiswerk veel te gezellig vinden, wat niet de bedoeling is. Om die reden laten een aantal bewoners hun belangrijkste projecten in de steek, om in plaats daarvan doosjes te vouwen. Terwijl het thuiswerk er juist is om te doen als er niks anders te doen is. En daar komt ook nog eens bij dat het weinig oplevert. Ruud komt ook bij het gesprek staan. Ruud vindt het namelijk ook niets dat thuiswerk. Met zijn drieën praten ze verder over het thuiswerk. Gelukkig heeft Jessie ook al een oplossing voor het probleem bedacht. Hij vindt dat er een prioriteitenlijst moet worden gemaakt. Deze lijst moet voor elke bewoner duidelijk maken wat het belangrijkst is om te doen tijdens een werkdag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *