Ruud speelt toch Jezus in het Utopiaans kerstverhaal?

Ruud speelt toch Jezus in het Utopiaans kerstverhaal?

Goedemorgen deze morgen! Een nieuwe dag in het beloofde land is aangekomen en we beginnen met een berichtje over het Utopiaanse kerstverhaal wat Ramona wil organiseren. Velen bewoners vinden één rol erg geschikt voor Ruud en dat is die van Jezus. Ruud weigerde deze maar daar lijkt toch verandering in te zijn gekomen. In een nieuwsbericht van Utopia staat namelijk vermeld  de dat Ruud de rol van Jezus op zich zal nemen. Het toneelstuk vindt plaats op 21 december. Jacco zal het verhaal vertellen en een live orkest doet ook mee. Verder zal het kerstverhaal op humoristische wijze verteld worden. We zijn erg benieuwd of Ruud zich dan toch bedacht zal hebben. Uiteraard houden we dat in de gaten voor je. Wil je het verhaal zelf bewonderen? Dan kan je via deze link kaartjes kopen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Elpee at 00:10

    Ik ben het met Rina eens. Trouwens, een volwassen Jezus pást helemaal niet in het kerstverhaal…
    Waarom vragen ze baby Utopia niet voor die rol? Die is nog klein en onschuldig…

  2. Rina at 12:37

    Ik vind het heel erg, dat Ruud Jesus gaat spelen.
    Jesus is iemand die in de mensen gelooft ze te terzijde staat ze helpt en ze op het goede pad probeert te brengen. En zo kan ik nog veel dingen zeggen. Al deze kenmerken heb ik bij Ruud nog nooit ontdekt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *