Billy laat weten nooit verliefd te zijn geweest op Jessie

Billy laat weten nooit verliefd te zijn geweest op Jessie

Billy besluit in bad te gaan maar wil ondertussen ook nog het gesprek met Jessie hebben. Na enig gemopper zit Jessie uiteindelijk toch op de badrand naast zijn ex.

Billy begint het gesprek door te terug te blikken naar afgelopen avond. Er zijn toen een aantal opmerkingen gemaakt tijden het gesprek waarin de twee hun relatie definitief beëindigden. Jesse zou Billy hebben gevraagd of ze er de afgelopen periode wel in heeft geloofd. Hiermee doelt hij op de relatie die te twee hebben gehad. Billy benadrukt dat ze nu eerlijk wil zijn en zegt dat ze er de afgelopen tijd niet in heeft geloofd. En biecht vervolgens op dat ze de afgelopen tijd niet verliefd op Jessie is geweest. Jessie vraagt zich af waarom Billy hier nu mee komt en niet gisteren. Billy antwoordt dat ze het moeilijk vindt om te erkennen. Jessie reageert dat hij er net zo over denkt. Hij heeft volgens hem, zo lang geprobeerd de relatie te laten werken omdat hij er niet tegen kan als hij iets niet kan laten lukken. De twee komen tot de conclusie dat ze beiden een ander motief hebben waarom ze zo lang zijn doorgegaan met iets dat niet werkt. Billy herhaalt nogmaals dat ze zo niet verder kunnen gaan maar Jessie raakt hierdoor geïrriteerd. Volgens hem is alles gisteren al gezegd. Billy valt hierdoor een beetje stil maar zegt nog wel dat ze Jessie niet kwijt wil, als vriend.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 15:22

    N.m.m. is die Billy niet meer dan een geile Tinus. Stapt met elke vent in bed, heeft ze die in haar klauwen, dan ontpopt ze zich als een feeks die zijn weerga niet kent. Brr, wat een eng mens, al zo lelijk en dan nog zoveel kapsones ook. En die Jessie trapt er steeds maar in, terwijl ze hem al behandelt als vuilnis. Geef dat mens toch een trap, Jessie. Je kant wel beter krijgen, hoor, je hebt zo’n feeks echt niet nodig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *