Billy wil een team met Jessie vormen

Billy wil een team met Jessie vormen

De brief die Billy ontving van haar ex schoonouders heeft haar aan het denken gezet. Ze besluit nog eens het gesprek aan te gaan met Jessie.

Over de inhoud van de brief laat Billy overigens weinig los. Ze las slechts een klein gedeelte voor, namelijk het gedeelte waar in staat dat de ouders van Jessie het moeilijk vinden om hen zo te zien en waarin ze adviseren eerst hun eigen problemen op te lossen voordat ze zich op elkaar focussen. Beiden zijn na het lezen van de post blij. Toch denkt Billy na over de brief die ze gekregen heeft. En is daardoor tot de conclusie gekomen dat z e geen ruzie meer wil. Zo vertelt ze tegen haar ex Jessie. Laten we lief voor elkaar zijn en ons best doen voegt ze eraan toe. Jessie knikt, hij is het ermee eens. Je bent toch mijn gappie hier gaat Billy verder. Laten we een team vormen, altijd voegt ze eraan toe. Jessie houdt zich stil er komt weinig reactie uit het enige wat hij zegt is een simpele ja…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *