Billy ontvangt een brief van de ouders van Jessie

Billy ontvangt een brief van de ouders van Jessie

We schreven al eerder over Jessie die post ontving. Naast de brieven geadresseerd aan Jessie zit er ook een brief tussen voor Billy. De brief is van de ouders van Jessie, die ze inmiddels haar ex schoonouders kan noemen… alhoewel ze deze nog nooit heeft ontmoet. Jessie leest de brief eerst zelf voor hij deze aan Billy geeft. Billy zet haar bril er eens goed voor op, gaat er bij liggen en leest de brief vervolgens aandachtig door. Haar serieuze blik wordt zo af en toe afgewisseld voor een kleine glimlach. Na het lezen van de brief staart ze voor zich uit. Als Jessie even later, vrolijk door zijn eigen post, langs loopt maakt ze van de gelegenheid gebruik om haar brief met hem te bespreken. Billy geeft aan dat ze er erg blij is met de eerlijke maar aardige brief en vertelt over het advies dat zowel zij als Jessie eerst moeten werken aan hun eigen problemen voordat zij samen verder kunnen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *