Post voor Cemal en Billy

Post voor Cemal en Billy

Wat gebeurde er deze ochtend allemaal in het beloofde land Utopia? We hebben de kleine gebeurtenissen op een rijtje gezet zodat je weer helemaal op de hoogte bent. Uiteraard komen we zo met nog meer nieuwsberichten! Hou de site dus in de gaten.

Voor de bewoners is het nog altijd weekend, de laatste vrije dag dat de bewoners uit kunnen slapen. Echter was Karin al erg vroeg wakker. Een uur later rond 7:30 volgen Jessie en Kevin. Terwijl Jessie zich klaarmaakt in de badkamer loopt Kevin naar de brievenbus toe. Met een stapel post onder zijn arm loopt hij naar de studio, waar Cemal de nacht heeft doorgebracht. Een deel van de post is voor hem en enthousiast pakt Cemal de enveloppen aan. Vervolgens lopen de twee heren samen richting de loods. Onderweg komen ze Jessie tegen en Kevin geeft de rest van de post aan hem. Cemal en Jessie zitten samen op de bank in de woonkamer. De twee lezen enthousiast hun post. Opvallend aan de post van Jessie is dat er een brief voor Billy bij zit. Deze brief is geschreven door de ouders van Jessie. Tijdens het lezen van zijn post neemt Jessie een pauze om een bakje koffie te zetten. Achter de bar komt hij Rowena tegen. Ze vraagt hem hoe zijn post is en Jessie antwoordt dat er leuke brieven tussen zitten. Hij vindt het bijzonder dat al zijn post positief is, ondanks alles wat er is gebeurd de afgelopen maanden. Zo hebben zijn ouders aangegeven dat ze zien hoe moeilijk Jessie het vindt om definitief te stoppen met de relatie met Billy. Rowena adviseert hem dat hij het zichzelf niet kwalijk moet nemen en ze denkt dat hij en Billy van elkaar moeten genieten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 2.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *