Billy en Jessie hebben geen relatie meer

Billy en Jessie hebben geen relatie meer

We blikken nog even terug op afgelopen avond. De laatste tijd gaat het niet zo lekker tussen Billy en Jessie. Ook gaf Billy gisteren toe dat ze toch nog wel wat gevoelens voor haar ex Ruud heeft. Billy besloot afgelopen avond nog eens met Jessie te praten.

We moeten echt verder zonder elkaar begint Billy het gesprek. En voegt eraan toe dat ze nog heel veel moet verwerken. Mijn gevoelens voor jou zijn echt, maar op dit moment heb ik een te zware rugzak. Ik wil eerst het vorige hoofdstuk van mijn leven afsluiten, voordat ik aan een nieuw hoofdstuk begin voegt ze eraan toe. Jessie lijkt Billy wel te begrijpen. Eigenlijk wat we allebei al weten, maar waar we niet aan willen geloven legt hij uit. De twee praten rustig verder en zijn het duidelijk met elkaar eens. Ze hebben nooit definitief een punt achter hun relatie gezet, maar nu wel. Het is niet anders, het is het beste benadrukt Jessie uiteindelijk. Tot slot adviseert hij Billy om nu echt het verleden af te sluiten en niet weer dezelfde fout te maken. De twee zijn vanaf dat moment weer uit elkaar…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Druif at 11:11

    Tot ze weer op een plekje kriebels krijgt waarschijnlijk .
    Hoop dat ze er snel uitgaat samen met haar langharig vriendje de stoorzender .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *