Billy geeft toe nog altijd gevoelens te hebben voor Ruud

Billy geeft toe nog altijd gevoelens te hebben voor Ruud

Billy biecht op dat ze zichzelf voor de gek houdt met haar relatie met Jessie. Ze kan het niet langer er zijn eerst andere zaken die ze moet verwerken. Als Ramona vraagt of dat over Ruud gaat, knikt ze instemmend. Billy laat weten dat ze gehoopt had dat ze het zou kunnen laten werken tussen Jessie en haar maar ze houdt het niet meer vol. Ruud is nog steeds een groot deel van wie ik ben en het is tijd om dat te verwerken. En dat betekent dat ik niet verder kan met Jessie. Ik ben er alleen nog niet over uit hoe ik dit aan ga pakken voegt ze eraan toe. Maar ik ben blij dat ik nu de eerste stap heb gezet door erover te praten. Romy vraagt vervolgens of Billy nog gevoelens heeft. Billy barst in huilen uit. Ze snikt dat ze het Ruud gunt om gelukkig te zijn met iemand anders. Maar vind dit wel moeilijk.  Ik vind het heel erg vervelend dat alles zo is gelopen tussen ons. Romy begrijpt Billy en reageert dat het haar ook erg moeilijk lijkt om in deze situatie te zitten met iemand met wie je zoveel lief en leed hebt gedeeld. Billy zegt zachtjes dat Ruud haar grote liefde is. Die liefde is niet meer gaat ze verder. Maar dat zal ik moeten verwerken. Ramona en Romy zijn trots dat Billy zo eerlijk is. Ze vinden het dapper dat ze voor zichzelf kiest. Billy bedankt de twee voor hun luisterend oor. Ik ben heel lang niet eerlijk geweest, maar nu is het tijd om voor mijzelf te kiezen. De situatie zoals hij nu is klopt niet voor mij en het is tijd om een andere weg in te slaan.  Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 15:30

    M.a.w. ze heeft Jessie dus gewoon op een misselijk makende manier misbruikt. Bah, wat een eng mens en wat een geile Tinus is zij zeg. Laat ze maar lekker als de donder bij die niksnut en luiwammes van een Ruud in bed kruipen, daar hoort ze thuis. Twee waardeloze niksnutten die mensen misbruiken en gebruiken! Ze heeft van Jessie binnen korte tijd een zenuwachtig wrak gemaakt, die jongen ziet er opeens zo slecht uit. Dus Jessie, kap er onmiddellijk mee en geef dat mens een grote schop, je verdient wel beter. Laat ze maar lekker naar die vieze Ruud gaan, kan ze ook vrijen met een stier! Iets anders kan die goof niet!

  2. Rina at 21:21

    Als ik het goed begrijp, heeft ze Jessie gewoon misbruikt.
    Wat zielig mens om het op zo’n manier te doen.
    Ze heeft Jessie gesloopt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *