Gina en Victoria vragen hun mede bewoners hoe de eerste werkweek is bevallen

Gina en Victoria vragen hun mede bewoners hoe de eerste werkweek is bevallen

Victoria en Gina zijn de  initiatiefnemers van de 40-urige werkweek in Utopia. En zij vinden het belangrijk om te weten hoe de rest van de groep erover denkt. Daarom vragen de dames rond wat hun mede bewoners vonden van de eerste dagen werken.

Romy is positief in haar antwoord. Ik heb geen moeite met vroeg opstaan en ben blij dat het weekend nu op maandag en dinsdag valt. Omdat we gisteravond het weekend goed hebben ingeluid, voelt het voor mij extra fijn. Ik ben al de hele dag vrolijk dit omdat ik nu echt twee dagen vrij ben, voegt ze eraan toe. Echter zijn er ook mensen die er anders over denken. Cemal denkt er dan weer anders over. Het werken bevalt hem wel, maar heeft twee dagen niets doen niet nodig. Ik wil ook op mijn vrije dagen graag bezig blijven, maar die ruimte krijgt hij gelukkig ook. Victoria en Gina geven aan dat het hem vrij staat om alsnog bezig te zijn. Rowena is op haar beurt ook enthousiast over de nieuwe werkweek. Wel moet ze wennen aan het verplaatste weekend, maar is wel erg blij met de structuur en de positieve sfeer in de groep.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *