Ruud neemt wraak op Jessie

Ruud neemt wraak op Jessie

Zojuist schreven we al over Jessie die de inboedel van Utopia taxeerde om te verkopen. Velen waren het er niet mee eens. Sommige bewoners hechten emotionele waarde aan bepaalde voorwerpen en zij willen niet dat deze worden verkocht. Ruud is één van deze tegenstanders en hij probeert Jessie op gepaste wijze terug te pakken. Hij wil wraak nemen op zijn mede bewoner en laat de rest dan oo kweten dat de picknicktafels niet verkocht gaan worden. Daarna gaat hij op zoek naar het plakpapier dat Jessie gebruikt om prijskaartjes van te maken. En wanneer Ruud deze eenmaal gevonden heeft begint ook hij met taxeren. Ruud start bij de petten van #TeamJessie. Deze gaan in de uitverkoop voor slechts 50 cent per stuk. Vervolgens moeten de truien, het bed en het slaapapparaat van Jessie er ook aan geloven. Alles gaat in de uitverkoop, maar of Jessie het hier mee eens is… Ruud vindt dit in ieder geval een gepaste manier om een statement te maken. Hoe zal dat af gaan lopen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 21:15

    Wat een kinderachtige en een kleinzielige man, die wraak van hem is nog steeds om Billy.
    Gewoon eruit stemmen, hij is een stoorzender in de groep.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *