Jessie wil zijn eigen caravan kopen

Jessie wil zijn eigen caravan kopen

We blikken nog even terug op afgelopen avond zoals je inmiddels wel van ons gewend bent 🙂 Er is namelijk van alles gebeurd in Utopia. Zo heeft Jessie een nieuw idee om zijn zakgeld in te investeren.

Billy en Jessie hebben geen relatie meer en daarom is hij verhuist naar de groene slaapkamer. Als zijn verhuizing erop zit gaat hij het gesprek aan met Jacco. Jessie vertelt dat hij het plan heeft op een caravan te kopen van zijn zakgeld. Ik wil de binnenkant beleggen met bladgoud en er allemaal gouden kaarsen neer zetten. Als Jacco dit hoort, begint hij te lachen, maar Jessie lijkt vrij serieus te zijn.  Jacco en Karin die bij hem zitten adviseren hem om een luxe brede caravan te nemen. Het idee maakt ook Jacco enthousiast en hij merkt op dat hij dan ook graag in de caravan wil slapen en vervolgens zoeken ze samen op de pc een aantal caravans op. Maar of het plan ook daadwerkelijk uitgevoerd gaat worden?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *