Victoria opent de werkweek

Victoria opent de werkweek

Zojuist schreven we al over Romy die nogal ruw werd wakker gemaakt omdat de werkweek begonnen is. Ze kreeg naar eigen zeggen een duw van Cemal. Als iedereen klaar voor een nieuwe werkweek is opent Victoria de nieuwe werkweek.

Het weekend voor de bewoners is voorbij en Victoria wil de 40-urige werkweek op een gepaste manier inluiden. Daarom organiseert ze een ontbijt, zodat de bewoners met een volle maag aan de slag kunnen. Alle bewoners verzamelen zich dan ook rondom de ontbijttafel en iedereen ziet er goed uitgerust uit. Al snel komen de Amerikaanse presidentsverkiezingen en de nieuwe president Donald Trump ter sprake, een onderwerp dat vandaag waarschijnlijk ook in Nederland zal worden besproken. Uiteraard worden de werkzaamheden die moeten worden gedaan ook nog even doorgesproken. En nadat alle buikjes zijn gevuld, is het voor de bewoners tijd om zich te focussen op hun eigen werkzaamheden. De eerste officiële 40-urige werkweek is inmiddels begonnen. Let’s go to work!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *