Volgens Rianne probeert Ramona een evenement op te dringen

Volgens Rianne probeert Ramona een evenement op te dringen

Afgelopen avond was er ook nog wat onenigheid in de mini samenleving. Onenigheid over evenementen. Ramona wil namelijk graag een Kroegtopia organiseren in combinatie met een feestje voor haar 12 maanden-mijlpaal. Als Rianne dit hoor uit ze haar frustratie bij Bas en Do.

Rianne vind het namelijk vervelend dat Ramona zomaar een evenement probeert op te dringen, zonder enig overleg. Het valt mij op dat veel bewoners prioriteit geven aan hun eigen evenementen en deze gelijk op de Utopia courant zetten, waardoor andere evenementen minder aandacht krijgen. Ze doelt hier ook op een ander evenement van Ramona, namelijk Ramona’s kerstspektakel. Volgens Rianne staat de markt nu niet meer bovenaan de pagina, terwijl dit evenement de focus moet krijgen. Ramona hoort Rianne erover praten en roept haar even later bij zich.Rianne legt vervolgens uit dat alle pijlen op de markt gericht moeten zijn. Ik bedoel het niet persoonlijk, maar vindt het kerstspektakel minder belangrijk. Het evenement staat veel later gepland dan de markt voegt ze eraan toe. Maar Ramona vindt dit vervelend om te horen. Ik zou willen dat er goed gecommuniceerd wordt. Dit omdat ik nu al druk bezig ben voor het kerstspektakel. Ben jij het met Rianne eens?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *