Bekijk de achtste aflevering van de vernieuwde Utopia inside

Bekijk de achtste aflevering van de vernieuwde Utopia inside

Tijd voor een filmpje en dat betekend dat er weer een nieuwe aflevering van Utopia inside voor je klaar staat. Do heeft met behulp van Jacco weer een nieuwe aflevering gemaakt. En deze keer zien we uiteraard weer wat nieuwtjes. De financiële crisis wordt besproken en er is een speciale editie van het altijd terugkomende onderdeel Do doet. Dit keer drukken Do, Victoria en Gina je op de neus met wat feiten. Benieuwd naar de beelden? Bekijk hieronder de gehele aflevering terug:

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *