Jessie vindt het niet kunnen dat Jacco tijdens een werkdag geknipt wordt

Jessie vindt het niet kunnen dat Jacco tijdens een werkdag geknipt wordt

Afgelopen avond ontstond er nog meer onenigheid in Utopia. Zo wordt Jacco morgen (vandaag dus) geknipt door Gina. En dat terwijl het gewoon een werkdag is. Jessie vindt dit op zijn beurt vreemd. En ging daarover het gesprek aan met hem. Is dat de bedoeling tijdens de werkdag vraagt hij verbaasd aan zijn mede bewoner. Jacco antwoordt dat het voor Gina als werken geldt, ook al werk ik zelf niet. Jessie antwoordt hierop dat hij het raar vindt van Gina om tijdens werktijd een bewoner te knippen. Juist omdat zij degene is die het referendum heeft aangevraagd. Ik vind het een beetje krom voegt hij eraan toe. Jacco die nog meer onrust voorziet vraagt aan Jessie of hij Gina pas wil aanspreken nadat hij geknipt is. Ik ben bang dat mijn kapsel niet onder hoede genomen wordt als je er iets tevoren van zegt. Uiteindelijk weet Jacco Jessie ervan te overtuigen om Gina niet te confronteren voor de knipbeurt en spreken de twee af dat Jacco er iets van zal zeggen tijdens het knippen. Wordt vervolgd?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *