Romy boos op Cemal, hij gaf haar een duw

Romy boos op Cemal, hij gaf haar een duw

Een nieuwe dag is aangebroken en deze begon niet zo leuk voor Romy. Ze vertelt aan Victoria wat er aan de hand is…

Victoria ging vanmorgen een paar bewoners af om deze wakker te maken voor een nieuwe werkdag. Zo ook Romy maar dat ging niet zo makkelijk. Cemal besluit Victoria een handje te helpen. Echter kan zij dat niet zo waarderen. Want volgens haar kreeg ze een harde duw in haar rug. Zo maak je toch niet iemand wakker? vraagt ze geïrriteerd en ze uit haar onvrede bij Victoria. Hoewel Cemal mompelt dat hij haar niet heeft geduwd, blijft Romy boos. Als Romy eenmaal uit bed is, kan ze het niet laten om aan haar mede bewoners die ze tegenkomt te vertellen en te demonstreren hoe ruw ze vanmorgen gewekt werd door Cemal. De dag begint al gezellig. Wat zal er nog meer gebeuren in het beloofde land? We houden het voor je in de gaten en komen snel terug met meer nieuws!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *