Jessie wil gaan bezuinigen

Jessie wil gaan bezuinigen

Nog wat nieuws uit Utopia van afgelopen avond. Jessie zat toen achter de computer en Victoria kwam even met hem praten. Het gesprek ging over de indeling van een werkdag mocht de 40-urige werkweek doorgang vinden. Victoria vertelt aan Jessie dat zij en Gina een indeling hebben gemaakt, waarin alle bewoners een taak toegewezen hebben gekregen. Jessie antwoordt het een goed plan te vinden. En voegt eraan toe dat hij ook wil kijken op welk gebied er bezuinigd kan worden. Ik denk dat de bv het met de inkomsten alleen niet zal redden en heb daarom besloten om een bezuinigingsplan op te stellen. Victoria stemt hiermee in en voegt eraan toe dat er goed naar de uitgaven moet worden gekeken. Het plan van Jessie zal dus waarschijnlijk vandaag bekend worden. Uiteraard houden we dat in de gaten voor je. En zodra we er iets van weten lees je het natuurlijk hier terug!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *