Officiële werkdag in Utopia is gestart

Officiële werkdag in Utopia is gestart

Een nieuwe dag is begonnen in Utopia. En deze begon voor de bewoners al vroeg. Iedereen is namelijk wakker gemaakt door Victoria. Vandaag stond namelijk de eerste officiële werkdag op het programma. Gina roept zodra iedereen er klaar voor is iedereen bijeen voor de planning. Op het bord schrijft ze samen met Victoria uit wat er vandaag moet gebeuren. Ze vertelt de bewoners welke taken er zijn en waar iedereen op ingedeeld staat. Om twee uur zullen ze met zijn allen pauze houden. Let’s go! moedigt ze de bewoners aan. Na een paar minuten zijn bijna alle bewoners aan het werk. Zo zitten Kevin, Billy, Rianne, Bas en Jacco bij elkaar om Live in de Loods te bespreken. Tegelijkertijd zijn Ramona en Karin zingend de keuken aan het schoonmaken. Achter de computers zit Jessie die bezig is met de financiën en Rowena die meer informatie zoekt over de Pasar Malam. Buiten is Cemal druk in de weer met het buitenterrein.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 4    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *