Moet Jessie winst van het verkochte goudklompje afstaan?

Moet Jessie winst van het verkochte goudklompje afstaan?

Het is crisis in Utopia zoals velen wel weten. Jessie heeft ooit toen het goed ging met de BV een goudklompje van zijn zakgeld gekocht. Maar nu het slecht gaat heeft hij gisteren besloten het goudklompje te verkopen. Vandaag heeft hij te horen gekregen dat het bedrag voor dit klompje gestort is. Gina en Victoria hebben dit ook gehoord en bespreken al snel wat er volgens hun met de winst moet gebeuren. Jessie heeft namelijk het goudklompje met 200 euro winst verkocht. En deze winst is volgens de twee voor Utopia BV. Ze zijn het ermee eens dat bedrag in principe fooi is en dat de bv het hard nodig heeft. Het gaat om de bv nu benadrukt Victoria. Ze besluiten later op de dag hierover te gaan zitten met de bv.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 2.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *