Billy heeft bedenkingen over Rianne, ze komt onhandig over

Billy heeft bedenkingen over Rianne, ze komt onhandig over

Rianne, Billy, Kevin, Bas en Do hebben op deze officiële werkdag het een en het ander besproken over de evenementen. Buiten praat een deel van het groepje nog eens na want Billy lijkt niet tevreden te zijn met de taakverdeling. Ze vertelt aan Do dat ze liever niet wil dat Rianne het contact met de artiesten onderhoudt. Ik wil dit graag zelf samen met jou doen voegt ze eraan toe. Do lijkt het ermee eens te zijn en reageert dat ze begrijpt waarom Billy dit niet wil. Billy zegt dat ze Rianne goed vindt in het organiseren, maar dat ze soms bot, vaag en onhandig over kan komen. Hierdoor het niet handig is om haar het contact met de artiesten te laten onderhouden. Zal dit tot een ruzie leiden? We houden het in de gaten voor je!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 6    Gemiddelde: 4.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *