Ruzie over het goudklompje van Jessie

Ruzie over het goudklompje van Jessie

Eerder schreven we er al over. Gina en Victoria hebben gehoord dat Jessie zijn goudklompje met winst verkocht heeft en die winst moet volgens de dames naar Utopia BV. Jessie heeft dit inmiddels ook vernomen. En als hij dit aan Billy vertelt reageert ze verbaasd. Jessie legt vervolgens uit dat hij zijn goudklompje alleen heeft verkocht, zodat Jacco en Romy geld kunnen lenen voor sigaretten. Hij vindt het raar dat Gina en Victoria dit blijkbaar zijn vergeten. Het gaat echt niet gebeuren benadrukt Jessie boos. Billy begrijpt dit en stelt dat het niet terecht is wat Gina en Victoria hebben besloten. Dan mengt Ruud zich in het gesprek. Hij begrijpt niet waarom Jessie zichzelf gaat verrijken, terwijl de bv in de min staat. Jessie antwoordt dat hij zijn goud verkoopt, zodat ook de andere bewoners kunnen roken. Kletskoek, die k*targumenten van je antwoordt Ruud geïrriteerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. scarlet at 17:59

    Die Ruud moet eens ophouden met zijn gestook tegen Jessie. Hij is zelf een luie niksnut die nog geen duit heeft binnengebracht in dat Utopia. Alsmaar abnormaal vrijen met die stier, lijkt wel niet wijs die niksnut! Ik vind het gewoon dierenmishandeling! Hij vreet voor tien en allemaal nieuwe producten met die net zo grote niksnut van een Rowena (die kost ook alleen maar geld en is ook al zo lui!) en dan maar stoken bij iedereen tegen Jessie. Bah! Wat een enge mensen daar allemaal. En dan die Victoria met haar eeuwige gekakel alsof ze de wijsheid in pacht heeft en denkt iedereen haar wil op te kunnen leggen. Zij is ook nogeens vreselijk achterbaks. Kletst met iedereen mee en vervolgens achter hun rug! Net als die Do, ook al zo’n venijnig geval dat geen cent binnenbrengt met die Bas! Al die niksnutten moeten Utopia uit, om je dood te ergeren aan ze!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *