De rollen van het kerstverhaal zijn grotendeels verdeelt

De rollen van het kerstverhaal zijn grotendeels verdeelt

Ramona is tijdens het centraal begonnen over een kerstverhaal wat ze met de bewoners wil uitvoeren door middel van een toneelstuk. Verschillende sprookjes zullen er ook in verwerkt worden. Kortom het wordt een kerstverhaal met Utopiaanse stijl. De rollen voor dit toneelstuk moeten uiteraard ook verdeeld worden. Ramona begint dan ook enthousiast. Als ik zeg Jezus, dan zeggen jullie…Se groep antwoordt volmondig Ruud! Hij mag de hoofdrol hebben, maar Ruud heeft er zelf een duidelijke mening over, Ik doe het niet reageert hij. Jessie is een beetje teleurgesteld, want hij wil graag Jezus spelen.  Ik ben het zat om tweede keuze te zijn grapt hij. Maar Ramona heeft een andere rol die voor Jessie is weggelegd, namelijk die van Judas. Vervolgens gaat de Ramona verder met de rolverdeling. En benoemt zichzelf tot verteller en Cemal kruipt in de huid van Jozef. Kevin vertolkt een dubbelrol hij wordt Gabriël, de aartsengel, en de eigenaar van de herberg. Romy, Do, Karin, Gina en Victoria spelen de overige engelen. Rianne is soldaat van de Romeinse keizer en de rol van Maria gaat naar Billy en Rowena. Jacco zorgt voor de muziek tijdens de Utopiaanse versie van het kerstverhaal. Na het afhaken van Ruud is het nog niet bekend wie de rol van Jezus van Nazareth gaat invullen… Wordt vervolgd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 2    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Rina at 16:37

    Wat wil Ruud nou eigenlijk wel, hij wil geen thuiswerk doen, ze verdienen genoeg.
    Waarom dan zo’n groot tekort. Hij wil geen Jezus zijn, nou gelukkig maar zijn har is het enige wat lijkt.
    Voor de rest kan hij niet eens tippen aan zo’n groot man.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *