Billy en Boyd hadden onenigheid over een bed

Billy en Boyd hadden onenigheid over een bed

Aangezien Boyd nu vaste bewoner is vond hij het afgelopen avond tijd om een eigen slaapplek te creëren. Hij liep dan ook met een bed boven zijn hoofd richting de vide. Al snel wordt duidelijk dat het om het bed van Billy gaat. Zij ligt immers bij Jessie in de boot. Als Billy in de gaten krijgt wat Boyd heeft gedaan, komt ze meteen verhaal halen. Ze loopt richting de vide en haalt haar bed weer naar beneden. Als ze even later Boyd tegenkomt zegt ze hem hoe het zit. Het is mijn bed en het zal haar bed blijven. Boyd reageert gelaten. En laat weten dat hij verwacht had dat hij deze voorlopig wel kon gebruiken. Tijd voor een andere oplossing, wellicht het bed van Rianne?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *