Ramona en Cemal denken dat Billy nieuweling Boyd wel ziet zitten

Ramona en Cemal denken dat Billy nieuweling Boyd wel ziet zitten

Afgelopen avond gingen Ramona en Cemal even ter ontspanning in de hottub zitten. Al snel ging het gesprek over nieuwste bewoner Boyd. De twee vermoeden namelijk dat Billy Boyd wel ziet zitten. Volgens hen is Boyd wel het type waar Billy op zou kunnen vallen. Hij zou mogelijk een betere match kunnen zijn. Maar voor Jessie zou dat minder zijn voegt Ramoan eraan toe. Hij is smoorverliefd op haar legt ze verder uit. Ze praten nog even verder. Cemal denkt op zijn beurt dat Boyd geen interesse heeft in Billy. Niet veel later komt Billy aanwandelen. Snel veranderen Cemal en Ramona van onderwerp en gaat het geroddel over in een onschuldig gesprekje. Denk jij dat Cemal en Ramona gelijk hebben?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. scarlet at 13:33

    Ja, dat mens ziet elke kerel zitten. Maar je bent toch gek als je als kerel zo’n afgelikte boterham wil hebben? En dan die behandeling die je vervolgens te wachten staat door madam. Laat haar maar lekker in bed stappen met die Boyd, dan kan Jessie eindelijk weer tot rust komen en weer zichzelf worden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *