Ramona pakt haar kist om Utopia te verlaten?!

Ramona pakt haar kist om Utopia te verlaten?!

Een nieuwe ochtend is weer begonnen in de mini samenleving. De bewoners begonnen met een centraal maar daar kwam een abrupt einde aan…

Zodra iedereen zit neemt Jessie het woord en vertelt over de financiën. Hij vertelt dat ze nog maar een paar honderd euro in de min staan. De zwarte cijfers zijn nabij. Do en Kevin nemen het woord, zij zijn druk met de voorbereidingen van de kerstmarkt. Er is deze week ook een verrassing voor de bewoners in aanloop naar de markt. Ook komt er een kerstboom op het terrein te staan en zal alles versierd worden. Nu Rianne weg is zijn Do en Kevin op zoek naar iemand die het evenemententeam komt ondersteunen. Jacco wil dit wel doen.

Terwijl de bewoners in centraal zitten, zien we er Ramona niet bij zitten. Zij is haar kist aan het inpakken. Het is nog onduidelijk waarom, maar na het lezen van haar post is Ramona gaan pakken. Ondertussen gaan de bewoners gewoon verder met het centraal. Zo vertelt Victoria dat er veel orders binnen komen via de Utopia webshop. Daarom vraagt ze of iedereen kan bijspringen als het nodig is. Rowena vertelt vervolgens aan de groep dat Ramona naar huis wil gaan. Jessie zegt dat ze stoppen met centraal en dat enkele bewoners even naar haar toe moeten gaan, maar niet iedereen. Uiteraard houden we verdere ontwikkelingen in de gaten en komen spoedig terug met meer nieuws. Zal Ramona naar huis gaan?

Er is nog niet heel veel duidelijk. De bewoners gaan uiteindelijk verder met het centraal. Cemal opent het tweede gedeelte en geeft aan dat hij gek wordt van de rommel in Utopia. Hij gaat een schoonmaaklijst maken en wil dat iedereen zich hieraan gaat houden. Het valt ook Karin op dat iedereen zijn of haar spullen overal laat liggen. Schoonmaken in Utopia is ondankbaar werk aldus Jacco. Je maakt schoon en binnen vijf minuten heeft een ander er weer een enorme rotzooi van gemaakt.

Billy neemt het woord en zegt dat ze geen eigen plek meer heeft.  Ik word van hot naar her gestuurd en wil nu het cordwood ombouwen tot eigen atelier. ik wil een eigen plek omdat ik ook bezig ben met geld verdienen. Ik kan de orders niet aan omdat ik geen eigen plek heb en wil nu een oplossing voegt ze eraan toe.  De groep wil dat Billy niet het cordwoord gaat gebruiken. Ze mag de suite ombouwen tot atelier maar omdat ze heeft bewezen geld te verdienen. Toch wil Billy niet in de suite, ze wil de studio. Dat mag alleen dan moeten de vogels verplaatst worden. Het lijkt erop dat Billy hiermee akkoord gaat. Alleen moeten enkele plekken omgebouwd worden. Billy is erg blij met de uitkomst. En daarmee eindigt het centraal van vandaag.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 36    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *