Ramona wil echt naar huis…

Ramona wil echt naar huis…

We schreven er al kort over, tijdens het centraal was Ramona met andere dingen bezig. Ze was bezig haar kist in te pakken omdat ze naar huis wil. Rowena ging tijdens het centraal naar haar toe.

Op de vide is Ramona druk in de weer met het inpakken van haar spullen. Al haar eigendommen belanden in vuilniszakken, terwijl ze bezig is huilt ze. Rowena verlaat het centraal en besluit haar op te zoeken. Op de vide vindt ze Ramona snikkend op de grond. Rowena knuffelt haar verdrietige mede bewoner. Ik ben er klaar mee. Ik ga echt naar huis fluistert Ramona. Haar post bleek de druppel te zijn en Ramona zegt dat haar moeder haar nodig heeft. Rowena is geschrokken en laat het niet toe dat ze gaat. Maar Ramona heeft er geen boodschap aan en gaat verder met het inpakken van haar kist. Zal ze echt naar huis gaan?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 25    Gemiddelde: 3.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Jeanet at 11:16

    Gaan we weer, eerst moet er een naar huis gestuurd worden en nog geen dag later besluit een bewoner de biezen te pakken. Had dat dan eerder aangegeven had de stemming anders kunnen verlopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *