Rowena niet blij omdat ze haar werkplek de studio nu kwijt is

Rowena niet blij omdat ze haar werkplek de studio nu kwijt is

Verschillende bewoners hebben nu hun eigen werkplek. Zo heeft Boyd het atelier en Billy sinds deze ochtend de studio. Dit is namelijk besproken in het centraal van vanmorgen. Echter voelt één bewoner zich er niet prettig bij. En dat is Rowena want zij heeft nu helemaal geen werkplek meer. Rowena vraagt zich dan ook hardop af bij Cemal, Ruud, Romy en Victoria waar zij nu heen moet. In de studio stonden immers haar spullen om muziek mee te maken maar dat is nu verleden tijd. En het ergste is volgens haar nog dat ze er niet eens voor de plek heeft kunnen vechten. Dit omdat ik toen bij Ramona was, voegt ze eraan toe. Iemand had mij moeten roepen zodat ik mij sterk had kunnen maken voor de studio. Dat vind ik nog het meest vervelende van deze situatie. Oftewel wordt waarschijnlijk vervolgd. Rowena is er zacht uitgedrukt niet blij mee…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *