Boyd vindt dat Rowena niet naar Utopia is gekomen waarvoor zij kwam

Boyd vindt dat Rowena niet naar Utopia is gekomen waarvoor zij kwam

Boyd besluit met Rowena het gesprek aan te gaan. Dit omdat hij vindt dat Rowena niet naar Utopia is gekomen waar zij voor kwam. Haar doel was namelijk muziek. Buiten ging hij het gesprek aan en laat weten dat Ruud zelf maar truien moet drukken en zij muziek moet maken. In vijftien maanden één plaat maken is niet productief genoeg voegt hij eraan toe. Geschrokken door zijn woorden geeft Rowena hem hierin wel gelijk. Wat later zoekt Rowena Boyd toch weer op. Ze laat weten dat de opmerking van hem niet lekker zit. Ik heb niet maar één nummer gemaakt sinds ik in Utopia ben. Ik heb ook een plaat met Thomas Berge gemaakt. Daarnaast heb ik opgetreden bij verschillende live in de loods evenementen. Wanneer Rowena weer weg is gelopen zegt Boyd tegen Cemal dat Rowena’s muziek carrière net zo is als Billy’s avances richting Boyd. Het heeft totaal geen zin.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *