Ramona blijft toch in Utopia

Ramona blijft toch in Utopia

Vanmorgen was Ramona druk bezig met het inpakken van haar kist. Ze wilde na het lezen van haar post namelijk Utopia zo snel mogelijk verlaten. Zojuist heeft ze de groep vertelt wat er speelde. Na het lezen van haar post vanochtend zat Ramona er helemaal doorheen. Tegenover de groep vertelt Ramona dat haar moeder een terugval heeft gekregen in de strijd tegen haar verslaving. Maar Utopia is de mooiste plek waar ik ooit ben geweest. Waar ik nu kan laten zien wie ze is en wat ik kan. Dankzij mijn beste vriendin kan ik in Utopia zijn en kan er nu in blijven. Er zijn mensen die mijn moeder helpen en opvangen. Daarom kan ik nu zeggen dat ik niet weg ga. De groep is trots dat Ramona dit ten overstaan van de groep vertelt. Ramona wil toch nog zeggen dat ze de groep nodig heeft, want iedereen kan haar door deze tijd helpen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *